Recursos

 Recursos propis

 

Aquí trobareu experiències nostres com a pedagogs sistèmics. Abans de que us comenceu a endinsar creiem important que tingueu en compte dues grans coses:

 

1. La força de la pedagogia sistèmica també està en les eines però sobretot en la nova possibilitat que se t’obre. Per tant, us recomenem que no utilitzeu aquest recursos com a receptes de cuina, sino com a font d'inspiració i reflexió per el vostre treball a les aules.

 

2. Ja veureu que el material penjat és molt divers. Esperem que això us ajudi a guanyar plasticitat i a donar importància a cada gest, mirada o pensament que feu dins i fora de l'aula.

 

Hem afeguit un nou apartat: Aportar un granet de sorra. On troabras una fitxa en català i castellà vuida per si vols compartir amb nosaltres els teus recursos. Moltes gràcies per endavant.

Recursos externs

 

Actualment, tenim la gran sort de gaudir d'una gran xarxa que ens té virtualment connectats. I en aquest espai nosaltres hi hem trobat textos molt interessants.

 

A continuació us hi posem els links. Per en davant, volem donar les gràcies a totes les persones que han fet aquests escrits i si alguna persona li sapigués greu que haguem creat un link amb la seva pàgina web ràpidament el treurem. Però també ens agradaria dir que si l'hem posat en aquesta pàgina és perquè per nosaltres el que diu és important que arribi  a molta gent.